A FATRAFOL rendszerek hozzájárulhatnak ahhoz, hogy ön is sikerre vigye cégét az iparágban. A rendszer létrehozása óta már több száz minősített partnerrel rendelkezünk Európa szerte, több ilyen cég számára hozott komoly sikereket vízszigetelő rendszerünk ismerete. Az elmúlt években nem volt meglepő, hogy több partnerünknek is sikerült bevételeit akár a duplájára emelni.

Kilenc ok, hogy miért legyen ön is a partnerünk
1. Remek üzleti lehetőségek

Az építőipar jellemzően ciklikus fejlődése ellenére a polimer vízszigeteléseket alkalmazó tetőszigetelések piaca reletíve stabil fejlődést és növekedési lehetőséget mutat. A FATRAFOL termékek pedig nem csak az új építési projekteknél, hanem a rekonstrukciós és rehabilitációs projectekben is kiválóan alkalmazhatók. Felismerve a lehetőséget a piacnak eme szegmensében, kifejezetten nagy figyelmet fordítunk ezekre a rekonstrukciós feladatokra. Hasonlóan szépen fejlődő terület a zöldtetős szegmens, amihez a Fatra szintén egy teljeskörű rendszert tud biztosítani. A független felmérések is azt mutatják, hogy a tetőszigetelések nemzetközi piaca a további években is fejlődni fog, különösen a polimer alapú szigetelések piaca.

2. Tapasztalt gyártó

Fatra, a.s. immáron több mint 50 éve jelenvan a vízszigetelések piacán. A cég ezen időszak alatt Európa egyik legnagyobb és legfontosabb vízszigetelés gyártójává nőtte ki magát.

3. Régóta tesztelt minőség

Mióta megjelent a piacon,  a Fatra több, mint 100 millió négyzetméternyi vízszigetelést adott el. 1956-ban került beépítésre az első mélyépítési lemez a Dobšiná-i vízgyűjtő építésekor. Ezzel a Fatra lett az első PVC gyártó, aki vízépítési projektben műanyag szigetelést alkalmazott. 2001-ben a gát felső héját megbontották és feltárták a szigetelést. A vizsgálatok megállapították, hogy 45 évnyi használat után érdembeli elváltozás nem tapasztalható a lemezen és a szigetelési tulajdonságaiból semmit sem veszített.

4. Széles és folyton fejlődő termék skála

A Fatra jellemzően a műanyagok megmunkálására specializálódott. Az elmúlt 80 éves tevékenysége során a cég bőséges tapasztalatot szerzett a kölönféle polimer anyagok fejlesztésében, akárcsak az ezekből előállított késztermékek gyártásában. A folyamatos fejlesztés és innováció tette lehetőve a Fatra számára, hogy olyan vízszigetelő rendszereket hozzon létre, melyek az építőipar számos területén megállják a helyüket.

5. Átfogó, teljes rendszer

A Fatrafol rendszerei jellemzően három fő használati terület köré csoportosulnak. Ezek a tető szigetelés, mélyépítés és vízépítés (kerti tavak, víztározók). Minden említett területen rendelkezik a cég a szigetelési munkálatok szakszerű elvégzéséhez szükséges minden kiegészítővel.

6. Kereskedelmi kapcsolatok

A Fatra nagy hangsúlyt fektet a minőségre és a kereskedelmi partnereivel folytatott hosszútávú kapcsolatokra. Amennyiben ön is szeretne partnerünké válni, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy az önök egyedi igényeinek megfelelő viszonyt alakíthassunk ki.

7. Szolgáltatás és támogatás

A Fatra számára alapvető a partnerei felé történő segítségnyújtás, beleértve a minőség megőrzéséhez szükséges intézkedéseket is, ennek vált bástyájává a Szigetelő Stúdió. A stúdióhoz tartozó szolgáltatások túlnyomó többsége pedig ingyenes a partnereink számára.

8. Beépítés

Egyéb tetőfedő anyagokhoz képest a FATRAFOL vízszigetelő lemezek viszonylag egyszerűnek tűnhetnek. Egy képzett szigetelő, átlagos kézügyességgel megáldva is kiválóan tud dolgozni a rendszerekkel. A bitumen alapú rendszerekkel szemben a FATRAFOL vízszigetelő lemezek fektetése jelentősen gyorsabb (szélesebb tekercsméretek, melyeket elegendő egy rétegben fektetni) és tisztább is. Így ugyan azzal a befektetett energiával és idővel, ugyan annyi emberrel, sokkal nagyobb felületeteket lehetünk képesek szigetelni.

9. Környezet

Amennyiben önök környezettudatos módon irányítják cégüket, a FATRAFOL polimer rendszereit önnek találták ki. Ahogy azt az IDO 14001 tanusítvány is mutatja a Fatra a.s. környezetvédelmi szempontból is megbízható cég. A FATRAFOL vízszigetelő lemezek újrahasznosíthatóak és a bitumenes lemekkel szemben jelentősen kevesebb olajszármazékot tartalmaznak, így környezeti lábnyomok is hatszor kisebb.

A BRE Global által végzett környezetvédelmi tesztek során, a FATRAFOL vízszigetelő lemezek 0.4-es (BRE Ecopoint) értékelést kaptak, ami a szegmens legjobb értékének számít. Ez az alapja az A+ értékelésnek, ami nem jelent kevesebbet, mint hogy a FATRAFOL termékek a PVC szigetelések szekciójában a lehető legkörnyezetbarátabbra gyártott vízszigetelő lemezek.

Kapcsolat

Magyarország

Györfi Róbert
Műszaki szaktanácsadó
Tel.: +36 30 906 2202
E-mail: fatra@izolfa.com

Jámbor Zsolt
Mérnök szaktanácsadó
Tel.: +36 30 936 2871
E-mail: fatra@izolfa.com

Csehország

Richard Rothbauer
Insulation Studio 
Mobil: +420 724 405 640
E-mail: richard.rothbauer@fatra.cz
Teplárenská 601/7, Praha
E-mail to Insulation Studio: studio@fatrafol.cz