MÉK OTIR 44/2022 Képzés – A PVC alapú csapadékvíz szigetelések ABC-je

Elmélet és gyakorlat értelmezése lépésről lépésre

Idén ismételten lehetőséget biztosítunk minden érdeklődő számára, hogy ingyenesen részt vegyen akkreditált továbbképzéseinken, online és kontakt formában. 2022-ben a képzés témája a PVC alapú csapadékvíz szigetelés elméleti és gyakorlati háttere az anyagtechnológiai részletektől, a tervezési ökölszámokon át a beépítés minden apró részletéig, az alábbi pontokon keresztül:

1 – PVC alapok
(A lágy PVC alapú lemezes szigetelések megismerése, felhasználási lehetőségei, a rájuk vonatkozó rendeleti előírások,  szabványok, és szakmai előírások alapján.)

2 – Tervezési alap kérdések
(A tervezés során felmerülő alapvető kérdések, összefüggések tisztázása,  alkalmazott anyagok jelentősége a rétegrendben. Rétegrend stabilizálása.)

3  – Szerkezeti csatlakozások kialakítása
(Csomópont képzés logikai rendje, alkalmazott kiegészítő anyagok. Vízelvezetés tervezése, gyakorlati vonatkozásai. )

4 – Rétegrendek kialakítása
(Rétegrend kialakításának logikai összefüggése, anyag kölcsönhatások)

5 – Kivitelezési kérdések

(Munkavégzési folyamat értelmezése szigetelői feladatok szemszögéből, az elkészült munka ellenőrzése, garanciális vonatkozásai és a csapadékvíz szigetelés készítésének gyakorlati kérdései)

A képzés pontértéke: 0,5 pont a MÉK OTIR rendszerében. Azonosítószám: 44/2022

Első képzési dátumunk: 2022 július. 29 (péntek) 9:00-12:00

Regisztráció: kepzes.fatra@gmail.com

A regisztráció visszaigazolás után érvényes, melynek során előre megküldjük a kitöltendő kamarai igazoló lapot, melyen a hitelesítő kérdés is szerepel. Az igazolás hitelesítésére, kérjük a képzés után kitöltve küldjék vissza számunkra a dokumentumot egy héten belül!

További képzések időpontjáról és kontakt képzési lehetőségekről tájékozódjon Jámbor Zsolt – mérnök szaktanácsadó kollégánknál (+36-30-883-6997)