FATRAFOL kivitelezői tréning 2022

2022. április 25-26 és 26-27.

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy cégünk szakmai tréninget tart a FATRAFOL szigetelőrendszerek alkalmazásáról. A tréning elméleti és gyakorlati részből áll.
A rendezvényen részt vesznek a FATRA csehországi gyár szakértői is, akik a gyakorlati oktatást vezetik. A tréning végén a résztvevők tesztet töltenek ki, melynek sikeres megírása esetén oklevelet kapnak, mely feljogosítja az Ön cégét a FATRAFOL szigetelőrendszerekkel történő kivitelezésre.

Helyszín: 2142 Nagytarcsa, Ganz Ábrahám u.4.

2022. április 25-26. és 26-27.

Kezdés: 08:00

A vízszigetelő rendszer képzés elméleti részének középpontjában a FATRAFOL termékválasztékának megismerése áll: vízszigetelő lemezek, kiegészítő termékek, ezek további funkciói, a technológia, valamint hegesztési és megmunkálási módszerek részletei a csapadékvíz és talajvíz elleni szigetelés – alkalmazásokra.
A gyakorlati részt – a szigetelő lemezek hegesztésének és rögzítésének, illetve az építkezéseken leggyakrabban előforduló felületek (élek, sarkok, nyílások) szigetelési megoldásai bemutatásának szenteljük. Ismertetjük továbbá az általunk forgalmazott termékek disztribúciós folyamatát, illetve a kivitelezőknek nyújtott támogatásokat (kiképzési rendszer, minőségi kontroll stb.).

A képzés ára 20’000 Ft+áfa/fő/nap.

Kérjük, a részvételi szándékot a fatra@izolfa.com e-mail címen jelezzék számunkra.