FATRAFOL kivitelezői képzés 2018. március 19-21.

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy cégünk szakmai tréninget tart a FATRAFOL szigetelőrendszerek alkalmazásáról. A tréning elméleti és gyakorlati részből áll.

A rendezvényen részt vesznek a FATRA csehországi gyár szakértői is, akik a gyakorlati oktatást vezetik. A tréning végén a résztvevők tesztet töltenek ki, melynek sikeres megírása esetén oklevelet kapnak, mely feljogosítja az Ön cégét a FATRAFOL szigetelőrendszerekkel történő kivitelezésre.

 

Helyszín: 2142 Nagytarcsa, Ganz Ábrahám u.4.

2018. március 19-21.

Kezdés: 08:00

 

A vízszigetelő rendszer képzés elméleti részének középpontjában a FATRAFOL termékválasztékának megismerése áll: vízszigetelő lemezek, kiegészítő termékek, ezek további funkciói, a technológia, valamint hegesztési és megmunkálási módszerek részletei a csapadékvíz és talajvíz elleni szigetelés – alkalmazásokra.

A gyakorlati részt – a szigetelő lemezek hegesztésének és rögzítésének, illetve az építkezéseken leggyakrabban előforduló felületek (élek, sarkok, nyílások) szigetelési megoldásai bemutatásának szenteljük. Ismertetjük továbbá az általunk forgalmazott termékek disztribúciós folyamatát, illetve a kivitelezőknek nyújtott támogatásokat (kiképzési rendszer, minőségi kontroll stb.).

Kérjük, a részvételi szándékot  a  fatra@izolfa.com e-mail címre, vagy a 06-1-920-0259 faxra továbbított jelentkezési lap kitöltésével jelezzék számunkra.

Jelentkezési lap innen letölthető